16-tommer cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 114 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 1560 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Artiklerne præsenterer produkter til børn, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er vist på den her side er automatisk udvalgt af vores webshop-robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der mest muligt relaterer sig til 16 tommer cykel, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig inddraget søgeord, som andre mennesker formentlig benytter i relation til det, fx 16 tommer cykel alder eller 16 tommer cykel med gear. Det kan den bruge som ekstra information til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Vores data viser også at andre leder efter 16 tommer cykel højde og 16 tommer cykel tilbud, eller 16 tommer cykel brugt. Denne data har robot-søgeren også benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt kan det ses i data, at søgningerne 16 tommer cykel støttehjul og 16 tommer cykel passer til ligeledes er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene 16 tommer cykel cube og 16 tommer pigecykel. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.