20-tommer cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Artiklerne fremviser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der er fremvist på den her oversigt er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at finde dem der bedst relaterer sig til 20 tommer cykel, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også medregnet søgefraser, som den ser at andre normalt bruger i forbindelse med det, fx 20 tommer cykel alder og 20 tommer cykel højde. Det bruger den som ekstra information til, at vise de mest relaterede varer.

Det ses også at mennesker søger efter 20 tommer cykel med gear og 20 tommer cykel i cm, og 20 tommer cykel tilbud. Den her viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt viser vores data, at søgningerne 20 tommer cykel thansen og 20 tommer cykeldæk er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne 20 tommer cykel slange og 20 tommer cykel dba. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de listede produkter, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.