4-Personers Telte

Kategorier:

Nordisk - Rago PU 4-Personers telt

3.499,00 kr.

Nordisk - Faxe SI 4-personers telt

3.749,25 kr.

Nordisk - Apsis til Faxe SI 2- / 4-personers telt

1.049,30 kr.

MSR - Papa Hubba NX 4-personers telt Grøn

4.999,00 kr.

MSR - Papa Hubba NX 4-personers telt Grå

4.999,00 kr.

MSR - Elixir 4-personers Telt inkl. Footprint (Grøn)

2.999,00 kr.

MSR - Elixir 4-personers Telt inkl. Footprint (Grå)

2.999,00 kr.

MSR - Elixir 4-personers Telt inkl. Footprint

2.999,00 kr.

Mil-Tec - 4-personers Pyramide Telt

899,00 kr.

Grand Canyon - Topeka 4-personers telt (Lys grøn)

799,00 kr.

Grand Canyon - Topeka 4-personers telt (Grøn)

799,00 kr.

Grand Canyon - Topeka 4-personers telt

799,00 kr.

Grand Canyon - Phoenix L 4-personers telt (Lys grøn)

549,00 kr.

Grand Canyon - Phoenix L 4-personers telt (Grå)

549,00 kr.

Grand Canyon - Phoenix L 4-personers telt

549,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netbutikken Friluftsland.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 10000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2053 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. Friluftsland.dks Facebook-side har i øjeblikket 59555 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Friluftsland.dk, og den billigste leveringsform koster 55 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6290 tidligere kunder har lavet, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra GrejFreak.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 287 anmeldelser, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. 55Nord.dks Facebook-side har i øjeblikket 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. 55Nord.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra 55Nord.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

Internetbutikken OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 109 anmeldelser, hvoraf imponerende 89 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har OutdoorPro.dk 2529 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 46 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 30 kr. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til juniorer, samt til voksne. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der fremvises i denne kategori er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til 4 personers telte, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker typisk benytter i sammenhæng med det, fx 4 pers. telte eller 4 personers telt bilka. Den kan den benytte som information til, at vise de mest relevante varer.

Vi ser også at andre er på udkig efter 4 personers telt med 2 sovekabiner og 4 personers telt tilbud, samt 4 personers telt bedst i test. Denne data har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. Derudover viser vores data, at søgeordene 4 personers telt med ståhøjde og 4 personers telt jysk ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene 4 personers telt pricerunner og 4 personers telt letvægt. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.