6-Personers Telte

Kategorier:

Nordisk - Asgard 12.6 Telt (6-pers)

5.499,00 kr.

Mil-Tec - 6-personers Telt m. Opdelt Soverum

1.549,00 kr.

Mil-Tec - 6-personers telt (Woodland Camouflage)

1.869,15 kr.

Mil-Tec - 6-personers telt (Olivengrøn)

1.869,15 kr.

Mil-Tec - 6-personers telt

1.869,15 kr.

Grand Canyon - Helena 6-personers telt (Beige)

4.249,15 kr.

Grand Canyon - Helena 6-personers telt

4.249,15 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 10000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2053 tidligere kunder, hvoraf hele 1716 er 5-stjernede (det bedste). Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Friluftsland.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 55 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6290 kunder, og dette er takket være hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,4 ud af 5.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på GrejFreak.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 287 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. 55Nord.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra 55Nord.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 109 kunder, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste). OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 46 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og det koster kun 30 kr. Og når du bestiller for mere end 749 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores guides fremviser produkter til børn, og samtidig også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Varerne der er vist i den her samling er genereret af vores webshop-robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til 6 personers telte, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den derudover medtaget søgninger, som den estimerer at andre mennesker typisk bruger i sammenhæng med det, fx 6 personers telt med 3 kabiner og 6 personers telt jysk. Det har den brugt som information til, at liste de tættest beslægtede produkter.

Data viser også at mennesker leder efter 6 personers telt harald nyborg eller 6 personers telt billigt, samt 6 personers telt bilka. Den data har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene 6 personers telt tilbud og 6 personers telt silvan ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene 6 personers telt outwell og 6 pers telt. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de fremviste varer, og at nogle af dem fangede din interesse.