Abilica Fitness Redskaber

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 303 kunder, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. I alt har 15 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktlister indeholder tilbud til drenge og piger, men også til damer og herrer. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt.