Abus cykelhjelme til voksne

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelpartner.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, hvoraf 1174 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt.