Adidas Tights til damer

Kategorier:

Adidas Must Have Tights Dame

199,00 kr.

Adidas Essential Tights Damer

189,00 kr.

Adidas Essential 3 Stripes Tights Dame

175,00 kr.

Adidas Alphaskin Tights Damer

379,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. Her er der 81 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Apuls.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, og dette er takket være hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra BilligSport24.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer varer til babyer og børn, men også til damer og herrer. Uanset om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.