Adidas Træningssæt

Kategorier:

Adidas Solar Glide ST Løbesko Herre

799,00 kr.

Adidas Solar Glide ST Løbesko Herre

649,00 kr.

Adidas Solar Glide ST Løbesko Dame

649,00 kr.

Adidas Solar Glide Løbesko Herre

799,00 kr.

Adidas Solar Glide Løbesko Dame

799,00 kr.

Adidas Solar Boost Løbesko Herre

899,00 kr.

Adidas Solar Boost Løbesko Dame

899,00 kr.

Adidas Lite Racer Sneakers Herre

349,00 kr.

Adidas Lite Racer Reborn Sneakers Dame

379,00 kr.

Adidas Lite Racer Herresko

349,00 kr.

Adidas Element Race Damesko

349,00 kr.

Adidas Alphabounce Trainer Sneakers Herre

559,00 kr.

Adidas 70s Run Sneakers Dame

389,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 296 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3245 mennesker som er fans af Apuls.dks Facebook-side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter viser varer til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis fragt i Danmark.

Varerne der er fremvist på den her liste er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har kigget et utal af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet adidas træningssæt, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt indregnet søgeudtryk, som den estimerer at andre folk ofte bruger i relation til det, fx adidas træningssæt børn og adidas træningssæt dame. Det bruger den som ekstra information til, at liste de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at mennesker søger efter eksempelvis adidas træningssæt mænd og adidas træningssæt baby, og adidas træningssæt voksen. Denne data har søgerobotten ligeledes benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne adidas træningssæt børn udsalg og adidas træningssæt herre ligeledes er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene adidas træningstrøje og adidas træningssæt til børn. Vi håber at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at nogle af dem kan bruges.