Advantage til hatte

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Gilpa.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. 114 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

MyPets.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. MyPets.dk har 5205 fans på deres Facebook-side.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg MyPets.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne præsenterer dig for tilbud til børn, men også til damer og herrer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.