Advantage til hunde

Kategorier:

Advantage Vet loppemiddel til hunde 4-10 kg

169,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 25 og derover

189,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 10-25 kg

179,95 kr.

Advantage Vet loppemiddel til hunde 0-4 kg

144,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Dogshop.dk har 752 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Hos Dogshop.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. MyPets.dk har i skrivende stund 5205 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter viser produkter til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.