Ædeltræsolier

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Malgodt.dk 2607 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 84 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

DecoFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2470 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2315 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3420 personer som er fans af deres side. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

Du modtager dine varer fra DecoFarver.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, hvoraf 36 har givet den højeste karakter. BNFarver.dk har 490 fans på deres Facebook-side. 52 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter indeholder varer til børn, samt til damer og herrer. Om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter der kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.