Affaldsvogne

Kategorier:

Affaldsvogn, Rubbermaid, sort, 3-delt *Denne vare tages ikke retur*

6.653,75 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Inventarland.dk nu

Netbutikken Engsig.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 15 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Engsig.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 58 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister viser varer til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde gode varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.