Agapanthus

Kategorier:

Skærmlilje Holm - Agapanthus hybrid Holm

209,95 kr.

Skærmlilje Dr. Brouwer - Agapanthus hybrid Dr. Brouwer

131,19 kr.

Skærmlilje - Hvide (nr. 152) - Agapanthus Africanus Albus

34,95 kr.

Skærmlilje - blå (nr. 153) - Agapanthus Blue Giant

34,95 kr.

Skærmlilje - AGAPANTHUS pra. sp. min. Peter Pan

168,69 kr.

Skærmlilje - AGAPANTHUS h.Double Diamond

187,44 kr.

Skærmlilje - AGAPANTHUS h. White Heaven

124,95 kr.

Skærmlilje - AGAPANTHUS h. White Heaven

343,75 kr.

Skærmlilje - AGAPANTHUS h. White Heaven

187,44 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus Albus (africanus)

144,95 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus Albus (africanus)

81,19 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus Albus (africanus)

159,95 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus Albus (africanus)

53,69 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus (africanus) Blue...

131,19 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus (africanus) Blue...

144,95 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus (africanus) Blue...

199,94 kr.

Skærmlilje - Agapanthus campanulatus

46,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4860 personer har givet topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 2189 personer har givet topkarakter. Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. 21 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Blomsterverden.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores guides præsenterer varer til babyer og børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.

Produkterne der præsenteres i denne kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har ledt et utal af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet agapanthus, og som den derfor beregner er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker ofte benytter i forbindelse med det, fx agapanthus frø og agapanthus blue. Det kan den bruge som inspiration til, at liste de mest relevante varer.

Data viser også at folk leder efter agapanthus gødning og agapanthus deling, og agapanthus beskæring. Den her data har robot-søgeren ligeledes brugt til, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det ses i data, at søgningerne agapanthus campanulatus og agapanthus løg ligeledes er meget almindelige, og derfor er de også blevet medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne agapanthus africanus og agapanthus omplantning. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de viste varer, og at minimum ét af dem kan bruges.