Agility Stiger

Kategorier:

Select Agility stige

249,00 kr.

Sklz Elevation Ladder 2-in-1 Speed Hurdles + Ladder

399,00 kr.

Sklz Agility Træner Pro (Sæt af 10stk)

999,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Apuls.dk 3245 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Apuls.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, og dette er takket være hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Bodylab.dk efter blot 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. I alt 15 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne viser tilbud til drenge og piger, samt til kvinder og mænd. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.