Agility Udstyr

Kategorier:

Select Agility stige

249,00 kr.

Sklz Recoil 360 Speed Resistor til Agility

499,00 kr.

Sklz Quick Speed Ladder Pro Agility (3 meter)

424,00 kr.

Sklz Quick Speed Ladder Agility (4,5 meter)

249,00 kr.

Sklz Pro Træning Agility Kegler 5cm (20 stk)

330,00 kr.

Sklz Pro Training Agility Poles Slalom Stænger (8 stk)

559,00 kr.

Sklz Pro Training Agility Bands (4 stk)

199,00 kr.

Sklz Lateral Speed Resistor Agility

399,00 kr.

Sklz Elevation Ladder 2-in-1 Speed Hurdles + Ladder

399,00 kr.

Sklz Agility Træner Pro (Sæt af 10stk)

999,00 kr.

Sklz Agility Speed Cone Kegler (20 stk)

199,00 kr.

Adidas Agility Speed Ladder

498,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer varer til juniorer, samt til voksne. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering.