Airbag cykelhjelme fra Høvding

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 41558 fans. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykler.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk produkter ift. andre webshops, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt har 100 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.