Airless Malersprøjter

Kategorier:

Wagner Hybridpistol HEA inkl. Dyseholder

1.049,00 kr.

Wagner Control Pro 350 R Sprøjteanlæg

4.999,00 kr.

Wagner Control Pro 350 M Sprøjteanlæg

5.099,00 kr.

Wagner Project Pro 117 - Airless malersprøjte

4.798,00 kr.

Wagner Power Painter 60 - Airless malersprøjte

4.799,00 kr.

Wagner Control Pro 250 M - Airless malersprøjte

3.575,00 kr.

Wagner Control Pro 150 - Airless malersprøjte

3.399,00 kr.

Voltage malersprøjte Airless Paintmaster 7,6m RP8623

3.399,00 kr.

Graco UltraMax HH Airless malersprøjte med 2 x batteri

0,00 kr.

Graco Ultra HH Airless malersprøjte med ledning

0,00 kr.

Graco Ultra HH Airless malersprøjte med 2 x batteri

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1895 5-stjernede anmeldelser. Malgodt.dk har i skrivende stund 2607 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 84 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Det er på Malgodt.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2470 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2315 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har DecoFarver.dk 3420 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 57 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover har DecoFarver.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 120 dage.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, og dette er takket være hele 36 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 490 personer som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 52 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos BNFarver.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 59 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Vores guides præsenterer tilbud til børn, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.