Aj Eklipta

Kategorier:

DEMO AJ Eklipta Ø450 Væg - Louis Poulsen

4.135,00 kr.

AJ Eklipta Ø450 Væg u/side Kabelhuller - Louis Poulsen

4.030,00 kr.

AJ Eklipta Ø450 Væg m/side Kabelhuller - Louis Poulsen

4.135,00 kr.

AJ Eklipta Ø350 Loft/Væg u/Side Kabelhuller - Louis Poulsen

3.175,00 kr.

AJ Eklipta Ø350 Loft - Louis Poulsen

3.175,00 kr.

AJ Eklipta Ø220 Væg/Loft - Louis Poulsen

2.575,00 kr.

AJ Eklipta Ø220 Indre Mat Glas Kit - Louis Poulsen

405,00 kr.

AJ Eklipta Ø220 Indre Mat Glas Kit - Louis Poulsen

405,00 kr.

AJ Eklipta Ø220 7,8W LED Væg/Loft - Louis Poulsen

2.695,00 kr.

AJ Eklipta Væg/Loft Skærm Ø450 - Louis Poulsen

2.385,00 kr.

AJ Eklipta Væg/Loft Skærm Ø350 - Louis Poulsen

1.665,00 kr.

AJ Eklipta Væg/Loft Skærm Ø220 - Louis Poulsen

1.530,00 kr.

AJ Eklipta Væglampe Ø 350 Udendørs - Louis Poulsen (Uden sidekabelhul)

3.175,00 kr.

AJ Eklipta Væglampe Ø 350 Udendørs (Med kabelhul) - Louis Poulsen

3.175,00 kr.

AJ Eklipta Væg/Loftlampe Ø220 (Uden kabelhul) - Louis Poulsen

2.575,00 kr.

AJ Eklipta LED 2700K Væg/Loftlampe Ø220 - Louis Poulsen (Uden kabelhul)

2.760,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Luxlight.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 18 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 15 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 1864 personer som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. 5 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har Luxlight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og det koster kun 40 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 9000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1574 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1352 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 38692 fans. I alt har 80 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Lampemesteren.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lampemesteren.dk, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 720 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har accepteret AndLight.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, hvoraf 48 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 369 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover har Lamper.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 45 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 200 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for varer til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.

Varerne der præsenteres på denne side er fundet frem af vores robot. Den har nemlig ledt flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der mest muligt relaterer sig til aj eklipta, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den desuden inddraget søgeord, som den kan se at andre mennesker sandsynligvis bruger i sammenhæng med det, fx aj eklipta ø350 og aj eklipta loft. Det benytter den som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede varer.

Vi ser også at andre mennesker leder efter eksempelvis aj eklipta ø220 og aj eklipta brugt, eller aj eklipta udendørs. Den data har robot-søgeren også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser vores data, at søgningerne aj eklipta ø350 led og aj eklipta ø450 er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne aj eklipta ø220 led og aj eklipta led. Vi håber inderligt at du er tilfreds de viste varer, og at mindst ét af dem fangede din interesse.