Aj Væglamper

Kategorier:

Fatning til AJ Væg - Louis Poulsen

35,00 kr.

DEMO AJ4 Bellevue Væglampe Sort - &tradition

1.995,00 kr.

Concentric S Væglampe Major - Marset

11.999,00 kr.

Concentric M Væglampe Major - Marset

14.199,00 kr.

Concentric L Væglampe Major - Marset

16.349,00 kr.

Bellevue Væglampe AJ9 Sort & Messing - &tradition

2.295,00 kr.

Bellevue Væglampe AJ9 Elfenben Hvid & Messing - &tradition

2.295,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Sort & Stål - &tradition

2.295,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Messing - &tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Sort/Messing - &Tradition

2.295,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Messing - &Tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Mat sort/stål - &Tradition

2.295,00 kr.

Bellevue AJ9 Væglampe Grå/Messing - Så længe lager haves - &Tradition

2.295,00 kr.

AJ Væglampe sort - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Rustrød - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Okker Gul - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Natblå - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Mørk Grøn - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Mørk Grå - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Lys Petroleum - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Lys Grå - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe hvid - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Væglampe Aubergine - Louis Poulsen

4.595,00 kr.

AJ Eklipta Væglampe Ø 350 Udendørs - Louis Poulsen (Uden sidekabelhul)

3.175,00 kr.

AJ Eklipta Væglampe Ø 350 Udendørs (Med kabelhul) - Louis Poulsen

3.175,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Netbutikken Luxlight.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 40 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 9000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1574 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1352 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Lampemesteren.dk 38692 fans. Her er der 80 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Lampemesteren.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 6000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 840 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. 24 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 3,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. AndLight.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder AndLight.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

AndLight.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dk har i skrivende stund 369 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde gode produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.