Alchemilla Mollis

Kategorier:

Lodden løvefod Auslese - Alchemilla mollis Auslese

36,19 kr.

Lodden løvefod - Alchemilla mollis

36,95 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

51,19 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

29,94 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

39,94 kr.

Lodden Løvefod - Alchemilla mollis

44,94 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6440 anmeldelser, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Blomsterverden.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2413 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2189 personer har givet topkarakter. På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 21 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores artikler fremviser varer til piger og drenge, men også til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres i denne kategori er automatisk udvalgt af vores webshop-robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til alchemilla mollis, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den desuden indregnet søgeord, som den estimerer at andre mennesker typisk skriver i forbindelse med det, fx alchemilla mollis wiki eller alchemilla mollis frø. Den kan den benytte som inspiration til, at liste de mest relaterede produkter.

Vi ser også at folk leder efter alchemilla mollis giftig og alchemilla mollis familie, og alchemilla mollis from seed. Den her viden har robot-søgeren også taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. Derudover kan det i data ses, at søgefraserne alchemilla mollis 'auslese' og alchemilla mollis bees ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene alchemilla mollis robustica og alchemilla mollis essbar. Vi håber at du er tilfreds de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.