Altanborde

Kategorier:

DryUnder bord - 106 x 60

2.499,00 kr.

Altanbord til ophæng

399,95 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 7169 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har MoreLand.dk 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2434 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt HaveMoebelland.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktlister fremviser produkter til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt.