Altanparasoller

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. Her er der 17 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 2,3 ud af 5.

Det er på Texas.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Texas.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Texas.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for varer til juniorer, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.