Ananas Æbletræer

Kategorier:

Familietræ Æble med 3 sorter - Familietræ Æble med 3 sorter

599,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6440 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 17187 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Plantetorvet.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Blomsterverden.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2413 kunder, hvoraf hele 2189 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 2866 personer som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt Blomsterverden.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Blomsterverden.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Artiklerne fremviser varer til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt.