Ankelvægte

Kategorier:

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 1kg)

197,00 kr.

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 1,5kg)

227,00 kr.

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 0,5kg)

147,00 kr.

Kettler Foot Bands Ankelvægte (2 x 1,5kg)

199,00 kr.

cPro9 Pakketilbud Justerbar Vægtvest 30kg + Justerbare Ankelvægte 0 - 3kg

1.699,00 kr.

cPro9 Justerbare Ankelvægte 0 - 3kg

279,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 2kg (2 stk)

209,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 2,5kg (2 stk)

219,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 1kg (2 stk)

189,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 1,5kg (2 stk)

199,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 0,5 kg (2 stk)

179,00 kr.

Aserve Håndledsvægte & Ankelvægte (2 x 2kg)

199,00 kr.

Aserve Håndledsvægte & Ankelvægte (2 x 1kg)

179,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Artiklerne fremviser varer til drenge og piger, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der vises på denne side er automatisk udvalgt af vores interne produktrobot. Den har kigget et utal af produkter igennem for at finde de af dem der minder mest om søgeordet ankelvægte, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt medregnet søgninger, som andre mennesker normalt skriver i relation til det, fx ankelvægte 2 kg og ankelvægte til vand. Det benytter den som ekstra information til, at liste de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre leder efter eksempelvis ankelvægte sportmaster eller ankelvægte sport 24, eller ankelvægte 5 kg. Den her data har søgerobotten ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne ankelvægte harald nyborg og ankelvægte 4 kg ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne ankelvægte til løb og ankelvægte intersport. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de viste varer, og at mindst ét af dem fangede din interesse.