Araucaria

Kategorier:

Abetræ - Araucaria araucana

811,25 kr.

Abetræ - Araucaria araucana

406,25 kr.

Abetræ - Araucaria araucana

1.123,75 kr.

Abetræ - Araucaria araucana

1.373,75 kr.

Abetræ - Araucaria araucana

699,00 kr.

Abetræ - Araucaria araucana

1.999,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. Her er der 21 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores artikler indeholder varer til børn, men også til voksne. Om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist i denne kategori er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til araucaria, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den også medtaget søgeord, som den kan se at andre sandsynligvis bruger i sammenhæng med det, fx araucaria heterophylla og araucaria araucana. Det benytter den som ekstra information til, at kunne vise de tættest beslægtede produkter.

Det er også tydeligt at andre folk søger efter eksempelvis araucaria cunninghamii og araucaria excelsa, samt araucaria træ. Den her data har robotten også benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene araucaria tree og araucaria angustifolia ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten på samme måde som søgningerne araucarias og araucaria heterophylla wiki. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.