Arbejdsbord Værksted

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Internetbutikken Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6500 varer.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 727 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 575 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Inventarland.dk 4301 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 15 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste). Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. 5 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Engsig.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 58 kr. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Artiklerne indeholder tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.