Armeringstape

Kategorier:

Selvklæbende armeringstape

59,00 kr.

Armeringstape til gips - 75 Meter

59,00 kr.

Armeringstape til gips - 150 Meter

99,00 kr.

Armeringstape til gips

59,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1895 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Malgodt.dk 2607 fans på nuværende tidspunkt. 84 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2470 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 2315 5-stjernede anmeldelser. DecoFarver.dk har 3420 fans på deres Facebook-side. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du har på DecoFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder DecoFarver.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 120 dage.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 39 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 36 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 490 mennesker som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 52 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter fremviser varer til piger og drenge, samt til damer og herrer. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.