Arne Jacobsen Bordlamper

Kategorier:

Bellevue Bordlampe AJ8 Sort & Messing - &tradition

3.495,00 kr.

Bellevue Bordlampe AJ8 Grå Beige & Messing - &tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Sort/Stål - &tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Sort/Stål - &tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Messing - &tradition

4.495,00 kr.

AJ3 Bellevue Bordlampe Hvid - &tradition

2.995,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Sort/Messing - &Tradition

3.495,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Messing - &Tradition

4.495,00 kr.

Bellevue AJ8 Bordlampe Mat sort/stål - &Tradition

3.495,00 kr.

AJ Bordlampe Sort - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Rustrød - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Okker Gul - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Natblå - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Mørk Grøn - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Mørk Grå - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Lys Petroleum - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Lys Grå - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Hvid - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Aubergine - Louis Poulsen

5.875,00 kr.

AJ Bordlampe Antracit - Udstillingsmodel - Louis Poulsen

4.995,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 15 5-stjernede anmeldelser. Luxlight.dk har i skrivende stund 1864 fans på deres Facebook-side. 5 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Det er på Luxlight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Luxlight.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Luxlight.dk tilbyder levering på kun 1-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 9000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 80 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Lampemesteren.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 6000 produkter.

AndLight.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 840 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har AndLight.dk i skrivende stund 11650 fans på deres side. Ud af disse er der 24 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. AndLight.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Lamper.dk 369 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Lamper.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Lamper.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 45 kr. Hvis din ordretotal overstiger 200 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for produkter til børn, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og helst med fri fragt.