Avenue Broadway cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 11000 produkter.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Lige nu er der 2863 personer som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne indeholder varer til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde gode varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.