Avenue damecykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. 396 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne viser tilbud til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter du kan købe på udsalg og helst med gratis levering.