Bålkurve

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Texas.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos MoreLand.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne fremviser varer til drenge og piger, men også til herrer og damer. Uanset om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.