Bålstativer

Kategorier:

Teleskopisk aluminiumsbålstativ

519,95 kr.

Lincoln Bålstativ

559,95 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2053 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 59555 personer som er fans af Friluftsland.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 55 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Webshoppen GrejFreak.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 6290 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 45588 personer som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 475 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt GrejFreak.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra GrejFreak.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 287 anmeldelser, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg 55Nord.dk nu

Netbutikken OutdoorPro.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 109 kunder, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste). OutdoorPro.dk har i skrivende stund 2529 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Det er på OutdoorPro.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og det koster 30 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser tilbud til drenge og piger, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.