Båndgarn

Kategorier:

Spaghetti garn, L: 35 m, sort, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, rød, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, råhvid, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, mørk grøn, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, mørk blå, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, lilla, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, hvid, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, gul, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, grå, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, brun, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, ass. farver, ekskl. inventar, 100ngl.

3.995,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, ass. farver, 10x100g

370,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 35104 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover er der hos Rito.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 33 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 250 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 63 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 21 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Hobbyshoppen.dk, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 595 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Internetbutikken SymaskineTorvet.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 800 produkter.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 199 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi samler de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Produktoversigterne viser tilbud til børn, men også til voksne. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt.

Produkterne der er vist på den her liste er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest til båndgarn, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medtaget søgninger, som den vurderer at andre folk ofte skriver i relation til det, fx båndgarn opskrifter og båndgarn bomuld. Det bruger den som inspiration til, at liste de mest relevante produkter.

Det ses også at andre folk eksempelvis leder efter båndgarn oppskrifter og båndgarn bilka, og casey båndgarn. Denne viden har robotten også brugt for, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene billigt båndgarn og tyndt båndgarn er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten ligesom søgningerne strik i båndgarn og mayflower båndgarn. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de fremviste varer, og at mindst ét af dem kunne bruges.