Babytæpper

Kategorier:

Småfolk Babytæppe - 85x85 - Rosa m. Ugler

129,97 kr.

Småfolk Babytæppe - 85x85 - Creme/Rød m. Æbler

97,47 kr.

Småfolk Babytæppe - 85x85 - Creme/Grøn m. Æbler

97,47 kr.

Småfolk Babytæppe - 85x85 - Creme m. Blå

99,98 kr.

Småfolk Babytæppe - 85x85 - Blå m. Ugler

129,97 kr.

Sebra Strikket Babytæppe - 80x80 - Creme/Koksgrå

209,97 kr.

Sebra Babytæppe - Strik - 100x85 - Vintage Rose

174,98 kr.

Sebra Babytæppe - Strik - 100x85 - Cloud Blue

174,98 kr.

Sebra Babytæppe - 74x80 - Strikket - Forest Pige

174,98 kr.

Engel Babytæppe - 80x100 - Uld - Gråmeleret

399,95 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 126 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dk har i skrivende stund 14538 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 60 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 859 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 748 personer har givet toprating. NatureBaby.dks Facebook-side har i øjeblikket 21728 fans. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra NatureBaby.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 3725 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 3302 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 1163 mennesker som er fans af Legehjulet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Legehjulet.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 28 kr. Hvis du bestiller for mere end 995 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.