Backpacker Rygsække

Kategorier:

TravelSafe - Poncho Zipper Extension (Navy Blå, Small / Medium)

499,00 kr.

TravelSafe - Poncho Zipper Extension (Navy Blå, Large / XL)

499,00 kr.

TravelSafe - Poncho Zipper Extension

499,00 kr.

The North Face - Terra 55 Vandrerygsæk (55L) (Olivengrøn, Small / Medium)

1.199,00 kr.

The North Face - Terra 55 Vandrerygsæk (55L) (Olivengrøn, Large / XL)

1.199,00 kr.

The North Face - Terra 55 Vandrerygsæk (55L)

1.199,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 10000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2053 anmeldelser, hvoraf imponerende 1716 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Friluftsland.dk 59555 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Friluftsland.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 55 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

GrejFreak.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

55Nord.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 287 tidligere kunder, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. 55Nord.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 6000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, og dette er takket være hele 89 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har OutdoorPro.dk 2529 fans. Samlet set er der 46 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover er der hos OutdoorPro.dk prisgaranti på alle produkter, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og leveringen koster blot 30 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 749 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer dig for varer til børn, samt til damer og herrer. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde gode produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.