Badedyr til børn

Kategorier:

Børnebåd 102 x 69cm ''Kiddie Raft''

100,00 kr.

Børne Pool flyder 99 x 66cm

100,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Webshoppen MamaMilla.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 126 kundeanmeldelser, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. Her er der 86 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MamaMilla.dk, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 8000 produkter i deres varesortiment.

NatureBaby.dks Trustpilot-score ligger på 8,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, hvoraf imponerende 748 personer har givet dem den højeste karakter. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager dine varer fra NatureBaby.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Webshoppen Legehjulet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, hvoraf hele 3302 personer har givet topkarakter. Legehjulet.dk har 1163 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 50 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 90 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Legehjulet.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 28 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 995 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til juniorer, men også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.