Badehatte

Kategorier:

Cruz silikone badehat - Sort

40,00 kr.

Cruz silikone badehat - Sort

40,00 kr.

Vores anbefalede svømme-webshops

Watery.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Watery.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 530 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 460 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2582 personer som er fans af deres side. I alt har 54 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Watery.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Watery.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 38 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Watery.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores guides fremviser tilbud til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.