Bademåtter

Kategorier:

Zone prime bademåtte (sort)

299,00 kr.

Zone prime bademåtte (royal blå)

249,00 kr.

Zone prime bademåtte (mitsy blå)

249,00 kr.

Zone prime bademåtte (kul grå)

299,00 kr.

Zone bademåtte (sort)

269,00 kr.

Zone bademåtte (sort)

215,00 kr.

Zone bademåtte (midnatsblå)

149,00 kr.

Zone bademåtte (lilla)

179,00 kr.

Zone bademåtte (grå)

179,00 kr.

Zone bademåtte (antracit grå)

179,00 kr.

Trip Trap - Baderumsmåtte i Teak fra Trip Trap

1.194,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Mørkegrå - 80x120 cm

598,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Mørkegrå - 50x80 cm

398,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Hvid - 80x120 cm

598,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Hvid - 50x80 cm

398,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Grå - 80x120 cm

598,40 kr.

Skriver Collection - Bademåtte - Grå - 50x80 cm

398,40 kr.

Lene Bjerre Trillia bademåtte - røget grå

698,40 kr.

Lene Bjerre Trillia bademåtte

348,80 kr.

Lene Bjerre Trillia bademåtte

698,40 kr.

Lene Bjerre - Rug bademåtte

399,20 kr.

Lene Bjerre - Rug bademåtte

399,20 kr.

Lene Bjerre - Rug bademåtte

349,60 kr.

Blomus - bademåtte i bambus grey/green - small

84,80 kr.

Blomus - bademåtte i bambus grey/green - medium

184,80 kr.

Blomus - bademåtte i bambus - dark brown - small

84,80 kr.

Blomus - bademåtte i bambus - dark brown - medium

184,80 kr.

Au Maison - Badeværelsesmåtte - Sort/off white

98,40 kr.

Au Maison - Badeværelsesmåtte - Sort/hvid

98,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 826 anmeldelser, og dette er takket være hele 583 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 18000 produkter.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2129 5-stjernede anmeldelser. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover tilbyder Dubuy.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 600 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

Webshoppen MoebelKompagniet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 239 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 206 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover får du hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Hos MoebelKompagniet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-12 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,2 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Illux.dk 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Illux.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Illux.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Netbutikken Wallstickerland.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 59 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 41 5-stjernede anmeldelser. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Her er der 32 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til børn, men også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering.

Produkterne der er præsenteret i den her kategori er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har kigget et utal af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet bademåtter, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgeord, som den estimerer at andre folk typisk benytter i forbindelse med det, fx bademåtter jysk og bademåtter bilka. Det bruger den som inspiration til, at præsentere de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at folk leder efter eksempelvis bademåtter ikea eller bademåtter magasin, eller bademåtter skridsikre. Den her data har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det i data ses, at søgeordene bademåtter botex og bademåtter fra ikea ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten på samme måde som søgefraserne bademåtter træ og bademåtter føtex. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de fremviste varer, og at nogle af dem kan bruges.