Badeshorts til damer

Kategorier:

Vores anbefalede svømme-webshops

Webshoppen Watery.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 530 tidligere kunder, hvoraf 460 har givet den højeste karakter. Watery.dk har 2582 fans på deres Facebook-side. 54 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover prismatcher Watery.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Watery.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 38 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Watery.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides fremviser produkter til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.