Badeværelseslys

Kategorier:

Spot Round Væglampe Kobber - Tom Dixon

2.435,00 kr.

Spot Obround Væglampe - Tom Dixon

3.595,00 kr.

Day Væg Hvid - Belid

2.399,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 18 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 15 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Luxlight.dk i skrivende stund 1864 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Luxlight.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover tilbyder Luxlight.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Luxlight.dk efter blot 1-4 hverdage, og du betaler blot 40 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 9000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 1574 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. 80 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Du modtager din ordre fra Lampemesteren.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 840 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 720 personer har givet toprating. Lige nu er der 11650 personer som er fans af AndLight.dks Facebook-side. Ud af disse er der 24 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra AndLight.dk, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Internetbutikken Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 67 kunder, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Lamper.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Lamper.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 200 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Vores produktoversigter indeholder varer til børn, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde gode varer som kan købes til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.