Badmintontasker

Kategorier:

Yonex 4836 Badmintontaske

349,00 kr.

Victor Single Badmintontaske

199,00 kr.

FZ FORZA Star Badmintontaske - Pink

199,00 kr.

FZ FORZA Star Badmintontaske - Blå

199,00 kr.

FZ FORZA Star Badmintontaske

199,00 kr.

FZ FORZA Corona Badmintonstaske

449,00 kr.

FZ FORZA Carlon Badmintontaske

349,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, hvoraf hele 25412 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Bodylab.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores guides præsenterer dig for varer til babyer og børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.