Bænkslibere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 4294 af disse har givet dem topkarakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra HaveMoebelland.dk når der er gået 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores artikler indeholder tilbud til babyer og børn, men også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering.