Bagagevogne

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 6500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 727 anmeldelser, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 4301 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 15 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 13 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 509 personer som er fans af Engsig.dks Facebook-side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så er der gratis levering.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter fremviser varer til drenge og piger, men også til voksne. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.