Balancebræt

Kategorier:

Select Balancebræt med Stor Kugle

179,00 kr.

Select Balancebræt 2-i-1

269,00 kr.

Endurance Balancebræt i Træ

199,00 kr.

Wobblesmart Justerbart Balancebræt Træ

397,00 kr.

Titan BOSU Ball

1.199,00 kr.

Titan Balance Board Balancebræt

138,00 kr.

Steppie Soft Top (Aflastningsmåtte)

499,00 kr.

Steppie Balancebræt

1.049,00 kr.

Kettler Balance Board Basic Balancebræt

207,00 kr.

cPro9 Balance Board Pro Balancebræt Træ

145,00 kr.

cPro9 Balance Board Balancebræt

149,00 kr.

Aserve Balance Board Balancebræt

199,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer dig for tilbud til juniorer, men også til kvinder og mænd. Om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.

Varerne der præsenteres på den her side er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der bedst relaterer sig til balancebræt, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også indregnet søgeudtryk, som andre folk ofte benytter i forbindelse med det, fx balancebræt børn eller balancebræt test. Det har den benyttet som ekstra viden til, at liste de mest relaterede varer.

Vores data viser også at folk søger efter balancebræt kontor eller balancebræt træ, eller balancebræt bilka. Denne viden har robot-søgeren ligeledes brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser data, at søgningerne balancebræt til børn og balancebræt øvelser er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgningerne balancebræt træningsprogram og balancebræt hund. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de viste produkter, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.