Balancepuder

Kategorier:

Thera-Band Stabil Træner Balance Pude Svær Sort

629,00 kr.

Thera-Band Stabil Træner Balance Pude Medium Blå

499,00 kr.

Thera-Band Stabil Træner Balance Pude Let Grøn

449,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos Bodylab.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.