Bambus Fakler

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 459 fans. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoreLand.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. HaveMoebelland.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så er der fri fragt.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne præsenterer dig for varer til babyer og børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og helst med gratis levering.