Banjoer

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

Webshoppen BeKent.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 1319 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1187 5-stjernede anmeldelser. BeKent.dk har i skrivende stund 3374 fans på deres Facebook-side. 41 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder BeKent.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 800 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BeKent.dk nu

DanGuitar.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

DanGuitar.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 432 tidligere kunder, hvoraf hele 404 er 5-stjernede (det bedste). DanGuitar.dks Facebook-side har i øjeblikket 8061 fans.

Du har på DanGuitar.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. DanGuitar.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Uanset om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de gode varer du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.