Barbie huse til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 126 kunder, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du har på MamaMilla.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 60 dage.

Du modtager din ordre fra MamaMilla.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, og dette er takket være hele 748 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. 147 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

NatureBaby.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og når du bestiller for mere end 599 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Legehjulet.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 3725 kunder, hvoraf hele 3302 personer har givet topkarakter. Legehjulet.dks Facebook-side har i øjeblikket 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover har Legehjulet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Legehjulet.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 28 kr. Hvis du bestiller for mere end 995 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister indeholder tilbud til babyer og børn, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.