Bardunstrammere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt Texas.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og leveringen koster blot 50 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores guides indeholder tilbud til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.