Barebells Proteinbarer

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 106486 personer som er fans af deres side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. I alt har 15 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Artiklerne præsenterer dig for produkter til børn, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt.